Archive for April, 2009

Zondag 5 april 2009

We gaan het doen vandaag. Hoewel het plafond niet al te hoog is, hebben we toch ook een kans op matige thermiek. En dat bij een knoop of 7 wind.

 Laat maar komen die bellen!

1 comment April 5th, 2009

Hehe, eindelijk weer goed nieuws

Fladderaars,
 
Eindelijk krijgen we dan goed nieuws:

  1. Komend weekend belooft goed weer. Het veld ligt er goed bij dus zondag gaan we echt weer aan de gang. Een eerste inspectie van het veld heeft een vertrouwd en goed beeld opgeleverd. En van de buren hebben we de toezegging gekregen dat we de ZW NO baan weer mogen gebruiken. Vanaf deze datum proberen we iedere vliegbaar weekend een dag in Numansdorp te vliegen.
  2. 11 april gaan we goud halen bij Falcon Air. We hebben daar nog een clubkampioenschap te goed en zoals gewoonlijk blijft er niet veel blik achter in Limburg of het zou in Stramproy moeten zijn. Het aansluitende paasweekend gaan we flexibel invullen.
  3. 25 en 26 april wordt het NK gevlogen op hetzelfde vertrouwde oefenveld bij Falcon Air in America
  4. 2 en 3 mei. Tandempiloten en hulp gevraagd. Op initiatief van Sonja Kox van Jones Lang LaSalle BV in rotterdam organiseren wij een sponsordag voor het Koningin Wilhelmina fonds en de netto-opbrengst komt ten goede van de kankerbestrijding en wordt door Jones Lang La Salle BV verdubbeld!!! Individuele sponsors/deelnemers (dit zullen in eerste instantie personeelsleden van het bedrijf zijn) krijgen een dag lang het fijne van paragliding uitgelegd met 1 of 2 tandemvluchten. Natuurlijk doen we er ook koffie vooraf, een broodje bij de lunch en een glaasje  met sterke verhalen achteraf bij en laten we er een paar met wat schermen over het veld de longen uit hun lijf lopen. Biedt alsjeblieft je hulp via de mail aan.
  5. De week daar na is voor sommigen een vakantieweek en er zijn al plannen om met scherm en familie (ja die volgorde) richting Wales te vertrekken. Misschien onderweg even aansteken bij de Green Dragons ten zuiden van London en daarna richting de grens van Wales en Engeland. The Gyrn http://www.multimap.com/map/photo.cgi?client=public&x=318400&y=329500&scale=100000&gride=&gridn=&rt=overlay.htm is een heuvel die mij tijdens een trip twee jaar gelden blij verraste en mijn dochter van 6 haar eerste berg(tandem)vlucht opleberde. Andere stekken als Rodney’s Pillar en The Long Mynd wil ik heel graag gaan vliegen. Voor de familie tref je een geweldige omgeving aan met mooie plekjes langs de rivier The Severn ( die van de overstroming) en voor degenen die iets met staal hebben is er het historische Iron Bridge. Verrassend genoeg kun je in die omgeving ook nog goed eten en hebben ze er Real Cask Ales. Echt vakantie dus. Er zijn ook stemmen om rond die tijd richting Lago Maggiore te gaan. De bergen zijn daar aanmerkelijk hoger en je kunt met een prullebak in plaats van een boerenkar naar boven. Wel erg makkelijk. Laat de stemmen maar horen, ik probeer ondertussen personeel te vinden.
  6. 9 en 10 mei is er een internationale wedstrijd in,  ja wel Hoe kan het ook anders, Wales. Ik denk dat ik het makkelijker vindt om na de sponsoractie naar het Noorden te rijden.
  7. 23 en 24 mei zakken we 400km naar het zuiden af. Net boven parijs gaan we op het vliegveld van Persan-Beaumont een wedstrijd precisie vliegen op het kussen. we nemen het op tegen goed getrainde para’s maar in de afgelopen jaren hebben we er al een paar zo gek gekregen om het ook eens met een echt scherm te proberen. Het hele leuke van deze locatie is dat er weinig onderscheidt gemaakt wordt met wat je vliegt als je maar vliegt. We delen het vliegveld maar niet de landingsbaan met autogiro’s, helicopters vliegtuigen, utralights en oldtimers. Niet schrikken dus als je op 900 ft wat gebrom hoort in je oren.

Hierna laten we planning even open. juni is voor sommigen een drukke vliegmaand met World Air Games en WK. We zien elkaar in ieder geval zondag. Laat even weten of en hoe laat je komt. en zo niet,

 

Blue Skies

PGC Sky Rebels

1 comment April 1st, 2009


Calendar

April 2009
M T W T F S S
« Mar   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Posts by Month

Posts by Category